Ni måste gå in på denna hemsida!!!

http://www.zylom.com/se/ladda-ner-spel/delicious-emily-s-taste-of-fame-deluxe/?dsgid=4018

Har hur mkt online spel som hälst. PLAY ON




Home

Kom hem nu efter jobbet istället. Mamma kör mig till hästen sen, jag missade bussen om jag ska va ärlig :P haha. Tar de lugnt ikväll, får se vad som erbjuds, ska säkert träffa nathalie en stund. Va riktigt seg idag på jobbet. brukar vara väldigt antusiastisk men hade 0 energi idag. Ska ner och steka ägg :P haha, tänker inte äta mammas lax pastasallad, den e vidrig.  Ska göra ostomelett :D:D

Mörkret o kylan gör att jag går ner i deprission asso . . .





Sooloong


Nu gör jag ett inlägg till en läsare.

Till "gammal vän" (som jag inte tror är en "gammal vän" för då skulle "gammal vän" skrivit sitt riktiga namn och va ärlig och inte heta "gammal vän")

Om jag skulle "ändra mig" som "gammal vän" säger så skulle "gammal vän" ändå inte ta tbx våran vänskap elr hur? OWWWNN.



såå.


Nu är jag förvånad..!

Varför läsa min blogg om man inte tycker om den? varför slösa sin tid till att kommentera elaka saker? i know why.


Hej! Jag tycker om och provisera på FACEBOOK!

F*CK alla som proviserar på facebook!!!!!!
Dra åt hel-VETE:D
Pallar inte alla människor som ska ha så jääävla många åsikter om andras bilder?? elaka också !




LÅÅÅT BLI!

Anniie och Natliee HOT!


Playboy sparkle!


Patron Tequila


Kallt!


Sjuuk !

Godmorgon.

Som ni kanske förstod så är jag sjuk idag...!! förkyld så de bara sjunger om det. ont i huvvet och sen rinner det om ögonen på mig :( Jag ska jobba idag iaf, jag behöver pengar.

Vad ska mina bloggläsaare hitta på idag då? kommentera! :)

Be right Back.




guldfiskminne??


Hemma från träning

Kom precis hem från träning me Rockypocken.
Det gick bra faktiskt! Han va duktig och va fin i formen. Red med martingal, de gör att han inte kan dra upp huvudet så mkt som han gör, vilket fungerade bra :)
Blir nog ett till tjusigt inlägg innan jag lägger mig.
ska spela sims 2 - jorden runt nu :D Yeeeyy. Mamma köpte de till mig idag (a) HA-HA.
Jag älskar the sims:D

Hörs lite senare. PUSSAAAR

 ME LIKE!

You go Glen Coco!



Sååå jävla rolig :D

Beautiful Dirty Ritch!




LUNCH

MAAAT


Jag? egenkär?

Jag vill lixom inte lämna ut namnet på den här personen... men är jag besatt av mig själv?? "Anna är inte fjortis, hon bryr sig bara extremt om hur hon ser ut" (!?) HJÄÄLP.

Vem vill inte va snygg? haha de vill ju alla? :P




Music maestro!



Panic! at the disco - but i`ts better if you do.

Hemma från feest

Hej alla sötnosar.

kom precis hem från täby. va på fest i gribbylund med natta ;)
det va ganska drygt :P satt mest ute på balkongen eller i soffan i vardagsrummet. MITT HÅR STIINKER VATTENPIPA :O uuusch. de ska tvättas!

Sammanlagt har jag sovit 3 timmar på ett dygn nu. YES jag e typ död...

bloggen blir alltmer populär, vilket e sjukt skojj. skulle va trevligt om ni som läser min blogg kommenterar inläggen, och tipsar, så jag kan göra bloggen bättre.

NY DESIIGN PÅ G! kommer bli den sexigaste bloggen EVEER!

Ska åka till täby centrum imon och köpa tunika och midjeskärp. Är i desperat behov av en ny jacka. Vi får se vad vi hittar :)

over and out!



Hemma från tävlingen.

Det gick inte så bra idag. jag tänker inte gå in på detaljer, eftersom alla inte förstår "häst språket". det gick inte sämst men inte bäst heller. jaja, glad o va hemma :)

Ikväll ere fääst som gäller (igen^^,) gårdagen var helt okej, skönt folk :) Jag ska sova en stund nu för jag sov bara 3 timmar inatt :S. Update later!


Pyssss




hej hopp:)

Freedag idag :D

Ska till huddinge med natta och Naomi :D
ska sminka mig och fixa håret nu. Hinner inte så mkt mer än så här kort. Ta de lugnt ikväll allihoppa så hörs vi senare ^^,

PUSS


Kan inte sova!

Shit, kan inte sova. har suttit uppe några timmar men vafan! jaja, dags och lägga sig ner (?) ville bara säga gonatt till alla sötungar där ute!

PUSS


To do tomorrow ^^,


Hemma med Nathalie

Hej alla glada..

Just nu sitter jag med min bästa tjej kompis Nathalie och skriver blogg.* Ska hjälpa henne och fixa en egen. Jag länkar den!

Igår va jag med Thomas en liten stund, han köpte cigg till mig. Nathalie skulle till sin pojkvän och "prata" med honom... jag va väldigt orolig pga de som hände under dagen. I vilket fall, hon ringde mig när Thomas precis hämtat mig från galoppfältet i täby och hon bara grät, så jag fick panik och Thomas körde som en gaaaling till täby centrum där Oscar (nathalies fd pojkvän) och Nathalie själv var. När jag steg ur bilden så stod hon bara och skakade.. det var alltså ganska uppenbart vad som hade hänt.
Kvällen och natten gick till att trösta och äta godis :) Jaja, nog med sorgligheter. hemskt redan som det är, bin there, done that.

Just nu sitter vi o chillar i min säng. Kommer tbx me update tonight.

puss<3

          <3

Roliga skolan

Sitter fast i skol bänken åter igen. Jaja, de är bara att gilla läget. Ska jobba idag. från 4-6. Min kompis Nathalie har det lite jobbigt med sin pojkvän..de blir att stadga sig hos henne ikväll. Djup snack. Tycker så synd om henne. Just nu är hennes pojkvän ett AS. Usch, kärlek är bajs. där sätter jag punkt. hörs senare.

<3


Syr för fulla muggar!

Gokväll på er kära bloggläsare *

Jag sitter här ikväll och syr mitt hår..ja, låter inte dom världens roligaste tidsfördriv, men de är vekligen värt de! i love my hair(a) va och köpte det med tove igår (måndag) och köpte samtidigt ett par uggs ^^, rosa med rosett bak, supersöta :D Har tyvärr ingen kamera för tillfället (blev förbannad och kastade den i golvet för några veckor sendan) så den är ganska död, men lägger upp bild så ni får en någolunda uppfattning om hur dem ser ut :)

 Imorgon är det skolfoto.
kommentera och skriv va ni tycker jag ska ha på mig!!! får åångest.

ska gå tillbaka till håret nu iaf:P Jag såg på 17 again med Zac Efron - SJUKT BRA FIILM!! 10/10 - se den!

Nattinatti<3


Måndag igen..

Nu sitter jag i skolan brevid Fatima och har datakunskap...(?) världens onödigaste ämne. Tänkte morgon blogga lite för skojjs skull ^^, Det har varit en gaaalen helg. Lördagskvällen va crazy. Vi va hemma hos Martin i viggan först och festa med några gammla vänner till mig. Det va sjukt me folk och när vi kom in så va det öl över hela parkettgolvet (?) Ingen orkade torka upp det heller...HA-HA.

Till slut tröttnade vi på alla dryga täbybor och drog vidare till löttingelund.
Min killkompis Markus fyllde 20 :) Congratz Markus.
Där va det ännu värre, fast bara trevligt folk - vilket va bra! Slutade med att nån Erik fick åka ambulans och att flera stycken fick ringa taxi och det blev dyrt....
Jag sov i Täby kyrkby, gick upp tio för att hinna med bussen som tog mig hem till åkersberga. 25 minuter på buss och sedan 25 minuter tåg och sen buss igen -.-
 Hem kom jag tillslut i vilket fall :P
Lung kväll igår, såg den nya filmen med Jack Black (Year One) sjukt skön film! skrattade högt åt dem mest patetiska skämten någonsin..!

Nu ska jag fortsätta jobba iaf - jippie..-.-
Hörs sen!
PYSS

 

fisksätra?

Igår träffade jag Linda och Amanda på tåget, rent impulsivt följde jag med dom (a) dom skulle på fest i fisksätra(?) hahaa, ligger vid saltsjöbaden..andra sidan stan typ. efter 2 timmars resa så kommer vi fram och får reda på att dem blivit utslängda? HERREGUUUD! jaja, de va bara att åka hem. Väl hemma i vårat fina ghetto så va det svinkallt! men vi gick förbi statoil och köpte chips :D då kändes det bättre :)

Ikväll blire PARTYY igen (eller aa igen, de blev inte så mkt party igår...) hos min tjejkompis Nathalie, hon bor på högbackavägen, så klockan fem ska jag va där och hjälpa till med middagen ;) Det blir väl pizza som vanligt :P
Jaja, stallet en kort sväng innan så hästen blir glad (om han någonsin är det....?)

Kommer med update senare ikväll :D
puss på er<33

 

Linda till vänster och Amanda till höger<3


Fredag=fest

Nu ska jag dra mig utåt på fest. Jag ska till täby och börja kröka med min kompis Carro och sen blire efterfest i löttingelund :)! yeah- we ar gonna party al night! haha. Imon ska jag upp och lämna in mitt kontonummer på jobbet så jag får min lön :P får se om jag kommer upp x) jaja, lite snabb information här så innan jag drar, kommer med update imon. ha en fantastisk fredagkväll mina små vänner!

PUSS



Hej alla glaada:)

dags och kvällsblogga lite :)
Dagen va inte hädelserik... åkte och jobba i tennishallen efter skolan och sen stallet. sitter o funderar på om man ska dra sig ner till köket och hämta en chockladboll, börjar bli hungrig. tror inte jag pallar. känner mej fan fet då x). ska börja jobba 4 timmar i veckan istället för 2. kommer tjäna 1.360 i månaden, plus studiebidrag. yeah cashh! Läängtar sjukt till måndag. då ska tove och jag åka och köpa löshår (a) 2 meter blont hår säger man inte nej till! kostar 800 kr. hmm, lär bli fattig ett tag :P
Nästa helg är det hemmatävling på roo, får se hur dt går. Hästen är ju insane som vanligt ^^, maybe because of me x).
Aja ska väl ta o sova lite och ladda för imon, har frisörteknik i 3 timmar innan lunch sen idrott...usch.

Nattinatti sweethearts<3


aoow shit :)

Fuck u, kissie - inte redigerad!!!!!

RSS 2.0